Suspendare drastică pentru Reghecampf

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova a fost eliminat în timpul partidei pe care echipa sa a desfășurat-o în deplasare, pe terenul celor de la Farul, și câștigată de olteni, scor 3-0. Laurențiu Reghecampf a văzut două cartonașe galbene în același minut, după ce a protestat vehement la adresa „centralului” Cătălin Popa.

Comisia de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal l-a suspendat două meciuri pe antrenorul oltenilor după eliminarea de la sfârșitul săptămânii trecute. Reghecampf mai are de stat un meci, după ce și-a ispășit la partida de Cupă, Sepsi - CSU Craiova 2-1, jumătate din pedeapsă.

Comisia Disciplină a decis că Laurențiu Reghecampf nu va putea sta pe banca echipei sale la două meciuri și i-a aplicat și o penalitate sportivă în valoare de 5.000 de lei.

Astfel, Reghecampf nu va fi pe bancă nici la următorul duel, din campionat, luni, 25 aprilie, în deplasarea de la FC Argeș.

Atacantul celor de la Farul, Adi Petre, a văzut cartonașul roșu înainte de intrarea în prelungiri, atunci când a avut o intervenție dură asupra portarului italian al oaspeților, Mirko Pigliacelli. Goalkeeper-ul oltenilor s-a resimțit și a fost nevoit să ajungă la spital pentru ca tăietura pe tibie să fie cusută, iar Petre s-a ales cu o suspendare de trei etape, dar și cu o penalitate sportivă de 5.000 de lei.

Vizualizări: 6,393

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: