Suporterii pandurilor se mobilizează pentru meciul cu CSM Reşiţa

Suporterii echipei Pandurii se mobilizează pentru a susţine echipa la meciul cu CSM Reşiţa de vineri chiar dacă sunt conştienţi că nu mai există şanse de promovare. Pandurii Târgu Jiu şi CSM Reşia se vor întâlni pentru a doua oară în play-off, în etapa a 4-a, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, cu începere de la ora 17:00.

Etapa a 4-a a play-off-ului Seriei a 7-a programează vineri, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, meciul cu CSM Reşiţa. Suporterii echipei Pandurii se mobilizează pe reţelele sociale pentru a fi în peluză şi la acest meci deşi recunosc că accederea la meciurile de baraj este aproape imposibilă. „Vineri, ora 17.00 echipa noastră joacă acasă împotriva liderului CSM Reșița. În ciuda faptului că accederea la baraj este aproape imposibilă, nu vom lăsa echipa în cel mai dureros moment al sezonului și vom încerca să îi împingem spre victorie. Vă așteptăm pe toți în peluza lângă noi! Adunarea se face la 15:30 la groapa din centru!Obligatoriu toți in negru, cu fular şi cu steag!”, este mobilizarea suporterilor pe grupurile acestora.

Clubul Pandurii a anunţat că va pune în vânzare bilete pentru acest meci la preţul de 15 lei, la Sectorul VIP şi Tribuna I. Biletele se vor putea procura în ziua jocului, vineri, 22 aprilie, cu începere de la ora 15:00, de pe esplanada stadionului, la intrarea la Sectorul VIP.

Vizualizări: 574

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: