Suspendare uriașă în Liga 1 după un meci al Craiovei

Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a dictat o suspendare uriaşă pentru jucătorul care l-a accidentat pe Elvir Koljic. Ovidiu Mihalache a fost suspendat pentru opt etape ca urmare a faptului că l-a accidentat pe Koljic în meciul dintre Craiova și Poli Iași (1-0).

Ovidiu Mihalache a fost suspendat astăzi opt etape ca urmare a faptului că l-a accidentat pe Elvir Koljic în disputa dintre Craiova și Poli Iași,a informat gsp.ro. Mihalache a fost eliminat în minutul 34 al partidei dintre Craiova și Poli Iași pentru un fault care a dus la accidentarea teribilă a lui Elvir Koljic. Diagnosticul în cazul bosniacului Elvir Koljic a fost de fractură de diafiză peronieră dreapta cu deplasare și va lipsi aproximativ 4 luni de pe teren.

Poli studiază posibilitatea de a face apel la decizia Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal.

Moldovenii se bazează pe faptul că atacul prin alunecare a lui Mihalache a fost lipsit de intenția de a-l accidenta pe jucătorul oltenilor. De altfel, arbitrul partidei, Ovidiu Hațegan, i-a arătat întâi cartonașul galben lui Mihalache, eliminându-l abia după ce a văzut că Elvir Koljic este accidentat.

Galerie foto


Vizualizări: 2,034

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: