Anul 2020, cel mai bun din cariera lui Adrian Garcea

Atletul gorjean Adrian Garcea a încheiat competiţiile naţionale din acest an după campionatele de cros. La ultima competiţie Garcea a luat a şaptea medalie de aur din anul 2020, an care devine cel mai bun an din cariera sportivului.

Adrian Garcea a încheiat cel mai bun an din cariera sa sportivă cu încă o medalie de aur. Multiplul campion național și-a trecut recent în palmares o nouă medalie de aur în cursa de 8000 de metri, la Campionatul Național de Cros, desfășurat la Giroc, în județul Timiș.

Pregătit de antrenorul Ion Bură, Adrian Garcea are acum dublă legitimare la CS Pandurii şi CSM Târgu Jiu.

Medalia de aur obținută la Campionatul Național de Cros este cea de-a șaptea medalie obținută în acest an de sportivul gorjean. După competiția din Banat, ultima din acest sezon competițional, Adrian Garcea a declarat pentru site-ul oficial al CSM că este mulțumit de rezultatele obținute pe parcursul anului 2020: „Anul 2020 a fost unul foarte bun din punct de vedere al carierei. Am obținut şapte medalii de aur, patru la Campionatele Naționale de sală de seniori și tineret, două în aer liber la Campionatul Național de pistă și ultima la Campionatul Național de Cros. Pe lângă acestea am mai câștigat două medalii de argint și una de bronz, atât la competițiile de sală, cât și la cele în aer liber. Mă bucur că am reușit să închei acest sezon competițional cu încă o medalie de aur”.

Următoarea competiție la care va lua startul Adrian Garcea va avea loc în ianuarie 2021.

Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: