Cojocaru consideră că are o echipă bună la Pandurii

Pandurii a reuşit o primă victorie în actualul sezon, dar mai are mult de muncă pentru a şterge imaginea foarte proastă lăsată în ultimul an. Gorjenii au ocazia chiar din această lună să îndrepte situaţia pentru că vor juca încă trei meciuri în octombrie, două la Târgu Jiu şi unul în deplasare.

Cu un lot lipsit de omogenitate, după desele schimbări de jucători din ultimii ani, Pandurii nu putea emite prea multe pretenţii în faţa adversarilor mai bine cotaţi cu care a fost nevoită să joace în primele etape din noul sezon.

În opt etape scurse deja, Pandurii a disputat doar şase partide şi toate au fost cu echipe cu intenţii de promovare sau foste formaţii de Liga 1. Antrenorul gorjenilor consideră că a reuşit să facă o echipă bună după ce a tot transferat jucători timp de o lună. „La noi este o situaţie delicată, ca peste tot în fotbalul românesc. Nu numai la Târgu Jiu sunt probleme dar avem acum o echipă foarte bună. Rezultate nu am avut până acum din numeroase cauze pe care nu le mai expun dar am adus foarte mulţi jucători şi este foarte greu să faci o echipă într-o lună de zile. Dar se vede că încet, încet, devenim o echipă şi o familie”, a spus Călin Cojocaru, după ce echipa sa a reuşit o primă victorie în acest sezon dar şi în ultimul an: „A fost o primă victorie dar nu mai contează după cât timp, pentru că sunt alte vremuri acum, se vede ce se întâmplă cu acest virus. Nu poţi să spui că antrenezi fotbal, depinzi de numeroase alte aspecte iar la noi chiar s-au întâmplat mai multe, nu am avut voie la transferuri şi am avut posibilitatea sezonul trecut să jucăm doar cu jucători din propria pepinieră. Şi în Liga 2 este destul de greu să reuşeşti în acest mod, deşi ei sunt destul de talentaţi şi au o atitudine bună”.

După victoria de la CSM Reșița, Pandurii a rămas tot pe ultimul loc în Liga 2, dar a egalat la puncte Aerostar Bacău. Moldovenii au însă golaveraj superior, 6-12, spre deosebire de gorjeni, care au 4-19.

Vizualizări: 499

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: