Suspiciune de fraudă la Motru. Un candidat cere renumărarea voturilor!

Un candidat independent la Consiliul Local Motru a cerut Biroului Electoral Județean renumărarea voturilor din secția de la Roșiuța. Cristinel Tutunaru are suspiciuni că i-au fost măsluite voturile din secția respectivă în favoarea altui candidat și l-au lăsat în acest fel fără mandatul de consilier local. Tutunaru spune că ar mai avea nevoie de nouă voturi.

Cristinel Tutunaru acuză membrii secției de la Roșiuța că nu au fost corecți în privința numărării voturilor. Bărbatul spune că inițial ar fi avut 55 de voturi, după care s-a dispus renumărarea lor și a mai avut doar 35. ”Am depus o contestație la BEJ pentru renumărarea voturilor la Consiliul Local și marți mi s-a comunicat să mai strâng dovezi. Am și dovezi, am declarația unui membru din secția de votare de la Roșiuța, unde eu am indicii clare că au fost renumărate de mai multe ori voturile, iar mie mi-au scăzut voturile de la o numărătoare la alta. Mie nu-mi apar acolo 22 de voturi. Eu am vorbit cu cineva din secția de votare care mi-a spus că am avut un număr de 55 de voturi după care, înainte de întocmirea procesului verbal, au spus că s-a întâmplat ceva și trebuie să renumere voturile. Când s-au renumărat, au rămas doar 35 pentru mine”, a spus Cristinel Tutunaru, candidat independent.

Fraudă la Roșiuța
Singura dorință a acestuia este renumărarea voturilor din secția respectivă pentru că i se pare imposibil ca în satul natal să aibă atât de puține voturi. ”Îmi mai trebuiau nouă voturi pentru a îndeplini coeficientul să intru în Consiliul Local. Nu vor să le renumere, nu înțeleg de ce. Nu vreau decât la Roșiuța, dacă nu am dreptate la Roșiuța, nu mă mai interesează nimic. Dacă acolo nu găsim niciun vot de-al meu în altă parte, renunț la toate contestațiile. Dar, eu sunt singur că acolo am avut voturi mai multe, e satul meu natal, știu oameni care m-au votat, știu sigur că am peste 55 de voturi. De toate am 331 de voturi și îmi mai trebuie 9 să intru independent în Consiliul Local Motru”, a spus Cristinel Tutunaru, candidat independent Motru la Consiliul Local.

Vizualizări: 4,747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: