Sute de candidaţi la Titularizare pentru 35 de posturi

Număr impresionant de candidaţi anul acesta la examenul de Titularizare. Peste 620 de profesori şi viitori profesori şi-au depus dosarul pentru a participa la cel mai important examen din învăţământ, în condţiile în care sunt numai 35 de posturi pe perioadă nedeterminată.

624 de candidaţi îşi încearcă norocul anul acesta la Titularizare. Un număr extrem de mare, dacă este să luăm în considerare că ISJ Gorj a anunţat doar 35 de posturi pentru angajare pe perioadă nedeterminată, din care cele mai multe sunt pe discipline vocaţionale sau educatori-învăţători. Mai sunt alte 105 posturi complete pentru angajare pe perioadă determinată şi alte 357 poziţii, fracţiuni de normă pentru angajare pe perioadă determinată.

Potrivit ISJ Gorj, urmează în cel mai scurt timp ca cei peste 600 de candidaţi să fie programaţi pentru susţinerea probelor orale. „Până în 29 mai, aceşti candidaţi trebuie să valideze dosarele. Această procedură se desfăşoară la Colegiul Tehnic Nr.2, acolo unde candidaţii s-au şi înscris. Până în 29 mai, ISJ Gorj, de fapt o comisie judeţeană a examenului de Titularizare, va programa probele practice şi lecţiile care reprezintă o primă etapă de evaluare în cadrul examenului de Titularizare”, a declarat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.  

Vizualizări: 1,480

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: