Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sute de elevi din Turceni studiază în frig

Câteva sute de elevi de la Liceul din Turceni îngheaţă de frig în clase. Asta pentru că lucrările de reabilitare la sistemul de încălzire au fost întârziate. Autorităţile locale spun că au primit promisiuni din partea constructorului că începând de astăzi şcolarii vor studia în clase încălzite. Rămâne de văzut dacă îşi va respecta angajamentul. „Societatea care se ocupă realizarea campusului şcolar a întârziat puţin cu racordarea în partea cea veche a clădirii, dar mi-a spus că de miercuri va fi căldură în clase. Constructorul nu şi-a făcut calculele bine. În corpul nou e căldură, în cel vechi nu este. Au fost reabilitate toate circuitele iar pe acestea nu le-au terminat la timp”, a declarat Dumitru Gâlceavă, primarul oraşului Turceni.

Căminul din cadrul campusului şcolar nu a fost încă pus în funcţiune, clădirea va fi pregătită să găzduiască primii elevi abia în vara anului viitor, spun autorităţile locale.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: