DGASPC caută adjunct. Mircea Andrei candidează!

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a scos la concurs postul de director adjunct în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. Postul este ocupat interimar de Mircea Andrei, care spune că îşi va depune candidatura pentru a continua pe această funcţie.

Postul de director general adjunct în cadrul DGASPC Gorj a rămas vacant după ce anul trecut Ninela Gruia şi-a depus demisia. Din luna august 2013 postul a fost preluat interimar de Doina Boian, iar din aprilie a.c. de Mircea Andrei, fostul şef al Serviciu Persoane cu Handicap, care a fost numit tot interimar. Acum, ANFP a scos la concurs postul de director general adjunct. Selecţia a fost stabilită pentru data de 4 decembrie, atunci când va avea loc proba scrisă, data interviului urmând să fie comunicată ulterior. „Înainte a fost doamna Gruia, dar şi-a dat demisia. Iniţial a spus că pleacă din sistem dar s-a răzgândit. Acum este şefa Serviciului Evaluare la copii”, a declarat Dumitru Cotruna, directorul general al DGASPC Gorj.    

Mircea Andrei ne-a mărturisit că intenţionează să-şi depună candidatura pentru postul de director general adjunct. „N-am depus candidatura deocamdată, asta pentru că am nişte probleme de sănătate, însă o voi depune. Mă recomandă pentru acest post experienţa de 21 de ani în sistemul de protecţie. Am lucrat până acum 6 luni pe Bradului, la persoanele cu dizabilităţi”, a spus Mircea Andrei.

Candidaţii la acest post trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în psihologie, sociologie, asistenţă socială, ştiinţe umaniste, ştiinţe administrative, ştiinţe juridice, ştiinţe economice, medicină. Conform anunţului, pot participa la concursul organizat pentru ocuparea postului şi absolvenţi cu diplomă de licenţă ai învăţământului universitar de lungă durată în alte domenii decât cele prevăzute mai sus, cu condiţia să fi absolvit studii postuniversitare sau studii de masterat în unul dintre domeniile menţionate mai sus. Se mai cere şi o vechime de minimum 3 ani în specialitatea studiilor.

Vizualizări: 394

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: