Sute de târgujieni au ratat un ANL. Lista celor care au prioritate!

Sute de târgujieni care au depus dosarul sperând la o locuință realizată de Agenția Națională pentru Locuințe au primit o veste proastă. Municipalitatea a anunțat că peste șase sute de dosare au fost respinse. A fost făcută publică și o listă cu tinerii care vor avea prioritate când se vor repartiza locuințele ANL.

Pe lista de priorități pentru repartizarea locuințelor realizate de către Agenția Națională pentru Locuințe în ordinea descrescătoare a punctajului, se află 175 de târgujieni. Sunt dosare vechi, depuse chiar și în urmă cu 14 ani.

Primăria a făcut publică și lista solicitanților care nu vor putea beneficia de o locuință ANL. Mai exact, este vorba de 621 de persoane care au depus dosarele, dar nu vor primi cheia unui apartament nou. Cele mai multe dosare au fost respinse pentru că nu au mai fost actualizate. Cele mai noi dosare au fost înregistrate în urmă cu câteva luni.

Listele urmează să fie dezbătute de aleșii locali în ședința de la sfârșitul acestei luni. Puteți consulta listele aici.

Ultimele locuințe pentru tineri au fost ridicate de Agenția Națională pentru Locuințe în zona Narciselor, din Târgu Jiu, și au fost recepționate în toamna anului trecut. Este vorba, mai exact, de 40 de locuințe pentru tineri, destinate închirierii. 24 de garsoniere și 16 apartamente cu două camere, investiție ce a costat aproape șase milioane de lei.  Până în prezent, în Gorj, ANL a finalizat peste 700 de unități locative. Cele mai multe sunt în Târgu Jiu: 435. Mai sunt în Târgu-Cărbunești, Motru și Rovinari.

Beneficiarii sunt tineri între 18 şi 35 de ani.

LINK

Vizualizări: 2,504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: