Tabără naţională de dans, la Săcelu

Distracţie maximă în singura tabără şcolară din județul Gorj. Peste 50 de copii participă în această perioadă la tabăra naţională de dans care se desfășoară la Săcelu. Copiii au parte de un program strict în care singura preocupare este dansul, de toate felurile, de la balet la street dance.

Din judeţul Gorj participă la această tabără 14 copii care prin intermediul dansului comunică şi cu alţi copii, din alte județe. Tabăra este finanțată integral de Ministerul Tineretului şi Sportului și este deja la a doua ediție. Reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Tineret și Sport spun că își doresc să permanentizeze această tabără. ”Iată că şi în acest an avem 50 de participanţi cu vârste cuprinse între 10 şi 19 ani care au aplicat pe site-ul nostru pentru tabără și suntem în parteneriat cu acelaşi ONG de la Craiova care va iniţia copiii în diverse ramuri de dans şi este un proiect pe care ne propunem să-l permanentizăm. Dansul este o formă de comunicare”, a spus Horațiu Gorun, directorul Direcției Județene de Tineret și Sport Gorj.
De altfel, tabăra de la Săcelu va fi extrem de ocupată în această vară. Grupuri de copii din Ialomița, Vâlcea, Dolj și chiar București vor ajunge la Săcelu în următoarea perioadă. Tabăra de la Săcelu este singura din Gorj administrată de Direcția de Tineret și Sport și are o capacitate de 50 de locuri pe serie și o sală de mese cu 200 de locuri.

Vizualizări: 211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: