Un cunoscut om de televiziune s-a stins din viață la 41 de ani

Jurnalistul George Berevoianu a murit miercuri, 6 iunie, după o lungă și grea suferință. Anunțul a fost făcut de realizatorul TV Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook. „Colegul nostru George Berevoianu a plecat astăzi la Ceruri! Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a scris  Rareș Bogdan pe Facebook.  

Jurnalistul a prezentat știrile la Realitatea TV, timp de mai mulți ani, iar ultimile luni din viață George le-a petrecut călătorind, până să ajungă pe patul de spital. Prietenii jurnalistului vorbesc despre ”o lungă și grea suferință”, fără a da detalii. 

George Berevoianu a lucrat ca reporter şi prezentator de ştiri la postul de televiziune Realitatea TV până în 2014, când a fost disponibilizat, alături de Laura Chiriac şi Vlad Ionescu. De atunci nu a mai apărut pe post, rămânând cu statutul de colaborator pe voce pentru diverse producţii ale Realitatea TV.

Vasile Barbu, preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Pacienţilor, a scris, într-un mesaj pe Facebook, că îi cunoştea suferinţele. „Am fost alături de el în ultimii ani şi l-am ajutat cât am putut. I-am cunoscut suferinţele. În această dimineaţă era fericit pentru că îi era ceva mai bine. Îmi mulţumea tot timpul, ştia el de ce. Îşi dorea foarte mult să întoarcă şi el binele pentru alţi pacienţi şi în acest sens ne făcusem planuri mari. Sâmbăta trecută am trecut prin localitatea lui de origine, o localitate frumoasă, la poale de munte, între Câmpulung şi Curtea de Arges. Mă bătea gândul să-l vizitez, ştiam că era acasă. Nu am vrut să-l deranjez. Cred că s-ar fi bucurat. Regret că nu l-am vizitat. Stabilisem să ne vedem la Spitalul Colentina unde urma să se interneze. Era un om deosebit! Iubea oamenii, îşi iubea nespus profesia de jurnalist. Vorbea frumos despre colegii lui şi îi era dor de ei. Începuse să-i creadă Dumnezei pe medici şi cred că avea dreptate. Unii chiar sunt Dumnezei aduşi pe pământ, dar pentru el nu au mai putut face nimic! Regret nespus pierderea lui!“

Vizualizări: 5,568

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: