Şcoli premiate pentru reciclare

Cinci şcoli din Târgu Jiu şi Novaci, care au obţinut cele mai bune rezultate în domeniul colectării selective, ecologizării şi protecţiei mediului, au fost premiate de autorităţile judeţene. În cadrul proiectului „Viaţă pentru Mediu, Viaţă pentru Om” au fost înscrise 31 de unităţi şcolare. Marele premiu a fost câştigat de elevii Şcolii „Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu (2.500 lei). Premiul al II-lea a fost adjudecat de Şcoala „Voievod Litovoi” (1.800 lei), în vreme ce Şcoala Gimnazială Novaci  a obţinut premiul III (1.100 lei). Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncuşi” şi Şcoala Gimnazială „Alexandru Ştefulescu” au obţinut menţiuni în valoare de 600 lei.

Premiile vor fi acordate în funcţie de sumele alocate constând în echipamente electronice, sportive şi alte tipuri de produse conform cerinţelor fiecărei şcoli.

Proiectul organizat de Serviciul Judeţean de Gestionare a Deşeurilor şi a Activităţilor de Salubrizare Gorj a demarat în luna martie 2018 şi va continua din toamna acestui an, urmând să fie integrate şi unităţile şcolare din mediul rural de pe raza judeţului. (A.A.)

Vizualizări: 1,625

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: