O sută de tineri premiaţi de Centenarul Marii Uniri

O sută de tineri gorjeni cu rezultate deosebite în plan şcolar, ştiinţific sau profesional vor fi premiaţi în cadrul Galei Tinerilor, eveniment organizat de Liga Studenţilor din Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu. Au fost selectaţi 100 de tineri în contextul celebrării a unui secol de la Marea Unire. „Pe lângă faptul că dorim să susţinem tinerii, să îi încurajăm să continue drumul pe care l-au ales şi să se dezvolte pe plan profesional, dorim să celebrăm Centenarul Marii Uniri din 1918”, au transmis reprezentanţii Ligii Studenţilor din UCB.

Cu acest prilej, vor fi sărbătoriţi şi tinerii activi voluntari din cadrul organizaţiilor de tineret şi consiliile şcolare ale elevilor. De asemenea, vor fi acordate premii speciale pentru promovarea culturii şi tradiţiilor, oamenilor cu performanţe din judeţul Gorj, dar şi pentru implicarea în activităţi dedicate Centenarului.

Cea de-a doua ediţie a Galei Tinerilor se va desfăşura vineri, 8 iunie, începând cu ora 17.00, la sediul universităţii din Campusul Studenţesc Debarcader.

Vizualizări: 379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: