Tâlhar cu mască, prins după cinci zile

Poliţiştii au identificat principalul suspect în cazul săvârşirii unei infracţiuni de tâlhărie. Urmare a activităţilor de investigare şi cercetare derulate pe parcursul a cinci zile, poliţiştii au emis pe numele suspectului, ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

La data de 7 iulie a.c.,  poliţiştii Postului de poliţie Bîlteni au fost sesizaţi de C.P., din localitate, despre faptul că în jurul orelor 02:00, un bărbat necunoscut, a cărei faţă era acoperită cu un obiect de îmbrăcăminte de culoare închisă, a intrat în localul pe care îl administrează, iar aici, cu ajutorul unui ciocan, a spart un aparat electronic de jocuri din interiorul căruia a sustras caseta cu valori în care se afla suma de 1.095 lei.

Având în vedere aspectele sesizate, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic, Poliţiei Oraşului Rovinari.

În urma probelor administrate la faţa locului şi a activităţilor de investigare desfăşurate, poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit că în acest caz, principalul suspect este  B.V.C., de 28 ani, din comuna Bâlteni, judeţul Gorj.

Poliţiştii au continuat administrarea probatoriului, iar astăzi, 11 iulie a.c., urmare a celor constatate au dispus reţinerea suspectului pe timp de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi distrugere.

Cel în cauză a fost introdus pe bază de ordonanţă de reţinere, în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca în data de 12 iulie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu, cu propunerea de arestare preventivă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: