Tâlhărită în propria casă

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Motru împreună cu poliţiştii Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Mătăsari au identificat şi reţinut un tânăr suspectat că a deposedat o femeie de 45 ani de un lănţişor din aur, pe care i l-a smuls de la gât. Tânărul au fost reţinut sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

În dimineaţa zilei de 14.08.2013, orele 09:22, poliţiştii Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de C.C., de 45 ani, din comuna Bolboşi, judeţul Gorj, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns în locuinţa sa unde, sub ameninţarea unui cuţit, i-a smuls un lănţişor de aur de la gât.

Urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, la data de 16 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au identificat un suspect al infracţiunii de tâlhărie, U.I.D., de 25 ani, din comuna Mătăsari, judeţul Gorj. Suspectul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Motru pentru audieri. 

Poliţiştii au emis pe numele suspectului ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: