Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tâlhărită pe o stradă din Târgu Jiu

Un tânăr de 17 ani din Baia de Fier a ajuns luni pentru 24 de ore în arest, după ce a tâlhărit o femeie pe o stradă din Târgu Jiu. Femeia de 30 de ani vorbea la telefon în timp ce mergea pe str. 11 Iunie, când tânărul i-a smuls telefonul și a fugit printre blocuri. 

În zonă au fost dirijaţi poliţişti de siguranţă publică, proximitate și investigaţii criminale, care au efectuat cercetarea locului faptei şi au obţinut date şi informaţii, iar în scurt timp au identificat persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii sesizate, în persoana unui tânăr, de 17 ani, cu domiciliul în comuna Baia de Fier.

Față de acesta a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în C.R.A.P. Gorj, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale, anunță IPJ Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 3,294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: