Tamponare între un microbuz şi un autobuz

În data de 20.02.2012, orele 10:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu- Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că la intersecţia cu Şcoala Generală „Gheorghe Uscătescu” a avut loc o tamponare, în care a fost implicate două autovehicule de transport persoane.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat faptul că F.B.C., de  46 ani, din comuna Niceşti, judeţul Argeş, în timp ce conducea un autobuz, a intrat în coliziune cu un microbuz, la volanul căruia se afla L.Z.T., de 44 ani, din comuna Berleşti, judeţul Gorj, microbuz ce era parcat în staţie, regulamentar,  pentru îmbarcarea pasagerilor.

Având în vedere că din declaraţiile martorilor oculari a rezultat că F.B.C. ar fi tamponat microbuzul, în mod intenţionat, pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Totodată, poliţiştii l-au sancţionat contravenţional pe F.B.C., cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, republicată, întrucât persoanele care au asistat la eveniment au sesizat faptul că acesta le-a adresat injurii, expresii şi cuvinte jignitoare.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: