Tânăr de 16 ani, retinut pentru furt calificat

Un băiat de numai 16 ani din Uricani a fost retinut astazi de politisti, acesta fiind suspectat ca a dat o spargere intr-o locuinta din Targu Jiu, de unde a furat mai multe bijuterii.

La inceputul acestei saptamani, Poliţia municipiului Tg. Jiu a fost sesizată de către F.A., din municipiu, cu privire la faptul că, în cursul zilei, între orele 0930-1530, persoane necunoscute, prin folosirea unor chei potrivite, au pătruns în interiorul imobilului iar de aici au sustras mai multe bijuterii din aur. Urmare a investigaţiilor derulate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, s-a stabilit că suspect de comiterea infracţiunii este minorul M.F.A., de 16 ani, din oraşul Uricani, judeţul Hunedoara, se arata intr-un comunicat de presa al politiei.

Suspectul a fost depistat de către poliţiştii de investigaţii criminale, pe raza localităţii de domiciliu şi condus ulterior la sediul Poliţiei municipiului Tg. Jiu pentru continuarea cercetărilor. Cu această ocazie, poliţiştii au reuşit să recupereze o parte din bijuteriile sustrase şi, în baza probatoriului administrat, au dispus reţinerea suspectului minor pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Astăzi, 1 octombrie a.c., suspectul va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă  Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperării prejudiciului.

Vizualizări: 76

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: