Tânăr din Gorj, în comă de mai bine de două luni. Familia cere ajutor!

Strigăt de ajutor pentru un tânăr din Gorj, implicat într-un grav accident de circulație. De mai bine de două luni, Adrian Roșoga, un tânăr de 25 de ani, din comuna gorjeană Săulești, este în comă. Familia a reușit să-l transfere la un spital privat din Târgu-Mureș, dar cheltuielile sunt mult prea mari ca să le poată acoperi. Apropiații lui Adrian nu își pierd speranța că acesta își va reveni și speră ca oamenii cu suflet mare să se mobilizeze și să le dea o mână de ajutor.

Adrian Roșoga este în comă din 13 iunie. Era pe o motocicletă alături de un prieten când acesta din urmă a pierdut controlul și a intrat cu motorul într-un cap de pod. Accidentul s-a întâmplat în comuna Turburea. Tânărul a fost luat de la fața locului de un elicopter SMURD și transferat la Craiova. Până luni, starea sa nu s-a îmbunătățit așa că familia a reușit să-l transfere la un spital privat.

Aici însă, costurile sunt uriașe pentru familia lui Adrian. O mie de lei costă spitalizarea pe zi. Mai mulți tineri și-au unit forțele pe rețelele de socializare și au pornit o campanie caritabilă pentru Adrian și speră ca tânărul să-și revină. El este elev al Școlii Naționale pentru Pregătirea Agenților de Penitenciar din Arad.

“Venim cu o rugăciune și o rugăminte, pentru a da speranța la viata unui tânăr din comuna Săulești, județul Gorj! În data de 13 iunie 2020, Adi Roșoga (Adrian Grigore Bogdan Roșoga) a suferit un grav accident de motocicleta! Complexitatea  leziunilor suferite l-au adus în stare de coma de gradul 3! A fost transportat cu elicopterul la Spitalul de Urgenta din Craiova! Dar starea lui s-a agravat în fiecare zi, astfel ca s-a luat decizia transferării la un Spital privat din Târgu-Mureș în aceasta noapte (n.r. luni). Costurile spitalizării ajung la 1000 de lei pe zi, o suma foarte mare pentru familia și apropiații lui. Sa le dam un ajutor cât de mic, sa le dam speranța și să-i dam o șansă lui Adi la însănătoșire”, a fost mesajul lui Cătălin, un tânăr implicat în dese acțiuni caritabile.

Donațiile se pot face în contul mamei sale, Rosoga Viorica RO81BTRL02001201461179xx, deschis la Banca Transilvania.

Vizualizări: 8,569

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: