Tânăr din Motru, mort în condiţii suspecte. Părinţii vor să ştie adevărul!

Oamenii legii au deschis o anchetă după ce la finalul anului trecut un tânăr în vârstă de 29 de ani din municipiul Motru a murit în condiţii suspecte. În noaptea de Anul Nou tânărul a fost găsit în pat în stare de inconştienţă de către părinţii săi. A fost transportat la spitalul din Motru, iar mai apoi la Spitalul Clinic nr.1 din Craiova, unde a și decedat în data de 2 ianuarie anul curent, după ce anterior a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale.
În certificatul medical constatator emis de medicii de la Craiova se arată că tânărul de 29 de ani prezenta un hematom cerebral și un traumatism craniocerebral. Acest ultim diagnostic le-a creat suspiciuni atât părinților, cât și cadrelor medicale de la spitalul din Bănie, acestea din urmă sesizând și organele de cercetare. Anchetatorii au cerut să fie efectuată biopsia, iar până acum examinarea de specialitate efectuată de medicii legiști nu a fost prezentată organelor de cercetare, deși a trecut o jumătate de an de la decesul tânărului motrean.
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj spun că au cerut recent la Serviciul de Medicină Legală (SML) din Craiova să prezinte rezultatele biopsiei. "Până în acest moment nu a fost primit raportul de expertiză medico-legală de la SML Craiova. S-au făcut demersuri pentru urgentarea operațiunii și momentul în care se va primi acest raport numai după aceea se poate dezbate mai departe, împreună cu procurorul, dosarul. În luna ianuarie am cerut să se facă acest raport. Și zilele trecute au fost făcute demersuri la SML Craiova pentru transmiterea acestui document", a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Potrivit ecopolitic.ro, despre acest caz a aflat și ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, care a solicitat elucidarea acestui caz.

Vizualizări: 817

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: