Tânăr din Târgu Jiu, în echipa naţională de handbal masculin

Alexandru Mănescu, în vârstă de 20 de ani, din Târgu Jiu, se poate mândri cu performanţe pe linie în ceea ce privește activitatea sportivă. Acesta face parte din echipa de handbal masculin a Universității "Constantin Brâncuși" (UCB) din Târgu Jiu, care a câștigat Campionatul Național Universitar în 2016 și va reprezenta România la jocurile europene din Croația, dar face parte și din echipa națională de handbal masculin de tineret.

Tânărul este în anul I la Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale din cadrul Universităţii "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu. Alexandru Mănescu spune că iubește disciplina sportivă care i-a adus atâtea satisfacții. Alexandru a explicat că a muncit mult pentru a avea performanțe. Tânărul este legitimat și la Energia Târgu Jiu și face parte din echipa universităţii gorjene, care a reușit să câștige Campionatul Național Universitar de Handbal Masculin. Alexandru împreună cu colegii săi din echipa UCB vor reprezenta România la Jocurile Universitare Europene (European Universities Games) ce vor avea loc în Croația, la Zagreb și Rijeka, în perioada 11-19 iulie. "Am început cu handbalul de mic și am muncit, drept dovadă am ajuns să am aceste rezultate. Fac parte și din echipa națională de tineret de handbal masculin a României. De 6 ani practic handbalul. Am început la Liceul cu Program Sportiv, am continuat cu handbalul și am ajuns profesionist la Energia, la echipa din Târgu Jiu", a declarat Alexandru Mănescu.

Gala premiilor UCB
Alexandru Mănescu și colegii din echipa de handbal masculin a UCB, campioana națională, au fost premiați joi, 30 iunie, de conducerea universității. Fiecare dintre jucători a fost recompensat cu 300 de lei. Totodată, au fost premiați și 45 de şefi de promoţie, medaliaţii cu aur la Campionatele Naţionale Universitare de Atletism, dar şi studenţii care au obţinut locul al II-lea la secţiunea Mecatronică a concursului studenţesc „Să cunoaştem Mecatronica şi Robotica”, ediţia a II-a, de la Craiova.

Galerie foto




Vizualizări: 5,555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: