Târg de nunţi şi botezuri în week-end la Târgu-Jiu

Noutate pentru municipiul Târgu-Jiu. În acest week-end  se va organiza prima ediție a Târgului de Nunți și Botezuri 2014 care se va desfășura în perioada 28-30 martie 2014 la Hotel Brâncuși. Până acum și-au anunțat participarea  peste 20 de expozanți din Municipiul Târgu-Jiu și din Craiova.

Târgu-Jiu s-a alăturat județelor din țară unde anual se organizează târguri de nunți și unde aceste evenimente au devenit deja tradiție. La târg vor participa expozanți de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, bijuterii, aranjamente florale, precum și cofetării, restaurante, organizatori de evenimente, formații și soliști, divertisment, cosmetică, machiaj , coafură, agenți de turism, dar și alți prestatori de servicii pentru organizarea unei nunți sau a unui botez care să fie de neuitat.

Interesant este faptul că în seara zilei de 29 martie se va desfășura și o cină festivă la care vor participa toți expozanții, organizatorii, dar și clienții. Cei care vor vizita acest târg vor avea parte de o serie de surprize, concursuri și tombole. Târgul se va deschide pe 28 martie la ora 10.00, iar până la ora 18 va fi o expoziție cu vânzare, pe 29 martie în intervalul 09.00-18.00 se va relua expoziția cu vânzare, iar de la ora 19.00 va începe party cu expozanții, organizatorii și clienții, iar pe 30 martie de la 09.00 la 16.00 va fi din nou expoziția cu vânzare. Cei care doresc să participe la prima ediție a Târgului de Nunți și Botezuri Târgu-Jiu 2014 trebuie să știe că intrarea este liberă. Organizatorii evenimentului sunt aceiași care au organizat week-endul trecut prima ediție a Târgului Apicol la Târgu-Jiu.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: