Târgu Jiu: Banii pentru Casa de Cultură întârzie

Autoritățile de la Târgu Jiu sunt optimiste. Deși multe investiții și proiecte au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus, municipalitatea speră că va primi banii promiși de Compania Națională de Investiții pentru reabilitarea Casei de Cultură din municipiu. De patru milioane de euro are nevoie primăria ca să modernizeze clădirea lăsată în paragină.

Reabilitarea Casei de Cultură din Târgu Jiu ar fi trebuit să înceapă în primăvara acestui an. Lucrările vor suferi amânare pentru că încă nu a fost aprobată Hotărârea de Guvern prin care să fie alocați banii necesari pentru modernizarea clădirii.

Clădirea, în suprafață de 5.000 de metri pătrați, are nevoie urgent de reabilitare. „Suntem într-o fază avansată inclusiv cu Casa de Cultură. Sperăm să primim Hotărârea de Guvern pentru alocarea celor patru milioane de euro pentru Casa de Cultură. Sunt în discuții cu reprezentanții Ministerului și cu cei ai Companiei Naționale de Investiții, proiectul a depășit faza Companiei Naționale de Investiții și urmează să se aprobe la Ministerul Dezvoltării după care să se emită Hotărârea de Guvern”, a declarat primarul Marcel Romanescu, la Radio Infinit.

Vizualizări: 550

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: