Primăriile donează bani pentru Spitalul Târgu-Cărbunești

Edilii din Gorj încep să ajute spitalul din Târgu-Cărbunești care va trata doar pacienți infectați cu noul virus. Deja, Primăria Bustuchin a anunțat că va oferi 8.000 de lei către unitatea medicală pentru a fi achiziționate materiale sanitare și realizat un sistem de supraveghere video.

Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, a declarat, la Radio Infinit, că va dona 8.000 de lei către spitalul din Târgu-Cărbunești. Banii au fost alocați printr-o ședință extraordinară la sfârșitul săptămânii trecute: „Am avut o ședință extraordinară duminică. Am aprobat, în unanimitate, un sprijin financiar de 8.000 de lei pentru Spitalul Târgu-Cărbunești, unde o doamnă doctor a solicitat acest sprijin pentru Secția de Interne pentru materiale și a realiza un sistem video pentru supravegherea pacienților cu coronavirus. Noi ne-am făcut treaba. Așteptăm să ne dea contul ca să virăm banii și dumnealor să facă achiziția”.

Și alți primari au în plan să sprijine financiar spitalul ca să fie dotat cu ce are nevoie astfel încât personalul medical și pacienții să fie protejați. „M-a sunat și domnul primar de la Căpreni care m-a întrebat cum poate să doneze să nu aibă probleme cu cei de la Curtea de Conturi. Am înțeles că mai sunt și alți primari care vor să doneze”, a mai declarat Ion Ciocea.           

Spitalul din Târgu-Cărbunești a fost desemnat drept singura unitate spitalicească ce se va ocupa doar de pacienți infectați cu virusul Covid 19. 

Vizualizări: 2,297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: