Târgu Jiu: Ruină închiriată cu 5.000 de euro pe lună

Prețul chiriilor a sărit în aer la Târgu-Jiu, atât la locuințe cât și la spațiile comerciale. Agențiile imobiliare din municipiu închiriază la intrarea în oraș o ruină.


Vorbim de o construcție lasă în paragină în Cartierul Drăgoieni, care în urmă cu zeci de ani a funcționat cu destinația de complex turistic. 


Aici a funcționat un restaurant, dar și un hotel, dar afacerea a dat faliment. În urma cu câțiva ani s-a încercat reabilitarea imobilului însă lucrările au fost abandonate.


Cine va închiria clădirea cu 5.000 de euro pe lună trebuie să investească bani frumoși aici pentru că locația nu mai are nici măcar uși sau ferestre, tencuiala este căzută, iar acoperișul deteriorat.


"Clădire multifuncțională în locație de prestigiu.Vă oferim șansa de a închiria o clădire multifuncțională cu potențial vast, perfect adaptabilă pentru diverse activități comerciale. Acest spațiu generos și flexibil se pretează ideal pentru domeniul Horeca, potrivit pentru deschiderea unui restaurant, cafenea sau bar distinctiv, sală de evenimente și cămin de bătrâni. Locația este situată pe Calea București, o arteră importantă cu trafic pietonal și auto. Vizibilitatea sporită a clădirii este garantată, beneficiind de o suprafață de 1500 mp utili, amplasată pe un teren generos de 3000 mp.", se arată în anunț.

Vizualizări: 11,336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: