Târgu Jiu: Se mută Zilele Orașului

În doi ani, spectacolele de pe insulița Jiului vor fi mutate la marginea orașului. Primarul Marcel Romanescu are în plan să realizeze un parc de agrement în zona Narciselor. Acolo vor fi mutate toate petrecerile de Zilele Orașului ori Festivalul Berii. Investiția se va realiza din fonduri europene.

2,4 milioane va costa realizarea parcului de agrement. Acesta va fi amenajat pe terenul pe care l-a primit municipalitatea de la Unitatea Militară. Primarul Marcel Romanescu a explicat că, în cel mul doi ani, concertele vor fi mutate în zona Narciselor. Tot acolo, și tarabele comercianților care participă la evenimentele organizate în Târgu Jiu: „În cel mult doi ani de zile, sperăm noi, vom amenaja un parc de agrement în zona Narciselor, acolo unde am preluat de la Unitatea Militară 27 de hectare pentru așa ceva. Acolo vom muta toate evenimentele, toate sărbătorile din Târgu Jiu și, în felul acesta, insulița va rămâne cu altă destinație, parcare și loc de agrement, dar fără spectacole. Avem prevăzut totul. Am prevăzut scena pentru astfel de evenimente”, a fost mesajul lui Marcel Romanescu.

Spațiul este suficient de mare pentru astfel de serbări. Pe lângă parcul de agrement, Romanescu are în plan să realizeze, în aceeași zonă, și câteva locuințe sociale: „Locația este foarte bună pentru că este izolată foarte de zona centrală. Sunt 27 de hectare numai de suprafață verde. Nu avem niciun fel de problemă. Vom avea spații suficiente să primim zeci de mii de turiști dacă va fi nevoie în acea locație”.

Vizualizări: 7,968

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: