Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Târgu Jiu: Tombolă şi experimente, la Noaptea Cercetătorilor

Noaptea Cercetătorilor, un proiect iniţiat de Uniunea Europeană, este organizat şi la Târgu Jiu, vineri, 28 septembrie. Tinerii sunt stimulaţi astfel să descopere universul ştiinţei şi oamenii din spatele experimentelor.

Evenimentul are loc la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”, între orele 17:00-22:00. Timp de trei ore (17:00-20:00), în curtea şcolii şi în laboratorul de chimie se vor desfăşura o serie de experimente, precum: imagini în oglinzi, perpetuum mobile, roboţei solari, vulcani etc.

Apoi, între orele 19:45 – 20:00 are loc o tombolă cu premii. Extragerea se face pe baza formularelor de înscriere completate pe parcursul vizitei la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”.

Programul mai cuprinde observaţii astronomice în parcul liceului, dar şi prezentarea lunetei astronomice utilizată de Victor Daimaca şi a activităţii acestuia. (O.R.)

Vizualizări: 556

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: