Târgujian amendat pentru că a lăsat câinele pe stradă

Un târgujian a fost amendat de polițiștii locali după ce și-a lăsat câinele pe stradă. S-a întâmplat pe strada Comuna din Paris, din municipiu. Amenda, în aceste cazuri, este de până la 500 de lei. 

Reacțiile târgujienilor n-au întârziat să apară, în special, în mediul online. Oamenii au semnalat haite de maidanezi in diferite zone din Târgu Jiu și au cerut municipalității să se ocupe și de ridicarea acestora și tragerea la răspundere a celor vinovați pentru această situație. 

"Polițiștii locali au sancționat contravențional un bărbat din municipiul Târgu Jiu, pentru lăsarea în libertate a unui câine de rasă "metis", pe strada Comuna din Paris.

Potrivit Legii nr. 61/1991 Republicată, lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 100 la 500 lei, dacă nu este comisă în astfel de condiții încât, potrivit legii penale, să fie considerată infracțiune", a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 1,391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: