Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Târgujienii, invitaţi la vot. Vezi de ce!

Asociatia Regionala pentru Dezvoltare Durabila, in parteneriat cu Primaria Municipiului Targu Jiu si compania de credite de consum Provident Financial Romania au lansat programul Fiecare parc are povestea lui, prin care locuitorii orasului sunt invitati sa decida in perioada 13-28 august care este parcul care are cea mai mare nevoie de reamenajare.

Cele trei parcuri selectate cu ajutorul Primariei sunt: locul de joaca din Parcul Constantin Brancoveanu, locul de joaca din strada Siretului si locul de joaca din cartierul 1 Mai Vest. Parcul care va primi cele mai multe voturi din partea
comunitatilor locale va fi reamenajat in septembrie printr-o finantare asigurata integral de Provident. In plus, compania se va implica activ in reamenajarea parcului castigator cu peste 30 de voluntari.
Suntem mandri ca putem contribui, impreuna cu partenerii nostri, in a aduce un zambet pe fetele copiilor din Targu Jiu, prin reamenajarea unui loc de joaca modern si sigur, in care acestia se pot juca. Speram ca pe viitor sa derulam noi proiecte in folosul comunitatilor locale, a declarat Mihai Istrate, presedintele Asociatiei Regionale pentru Dezvoltare Durabila.

Puteţi vota pe www.parcultau.ro

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: