Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tartă delicioasă cu stafide, fără zahăr şi făină

Dacă vreţi să faceţi rapid o tartă fără făină și fără zahăr, vă recomandăm o reţetă cu brânză dulce și stafide. Aveţi nevoie doar de brânză de vaci, griş, lapte, stafide, unt şi ouă şi veţi reuşi să faceţi o budincă delicioasă și sănătoasă.

Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 600 g brânză de vaci, 8 linguri lapte, 8 linguri stafide, 2 ouă, 8 lingurițe griș, 8 lingurițe de unt,  sare şi smântână

Mod de preparare:

1. Pentru început, tăiem stafidele mărunt. Le amestecăm cu apă și le punem la fiert la foc mic.

2. Când au început să fiarbă, le luam de pe foc și le scurgem de apă. Lăsăm stafidele la răcit.

3. Cu ajutorul unui mixer, batem ouăle. Adăugăm laptele şi grișul și amestecăm foarte bine.

4. Adăugăm brânza și stafidele pregătite anterior, pe urmă amestecăm.

5. Topim untul pe baie de aburi. Tapetăm o tavă de copt cu jumătate din cantitatea de unt. Adăugăm compoziția de brânză și stafide, iar pe deasupra adăugăm uniform untul topit.

6. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 30 de minute.

Vizualizări: 1,769

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: