Tatăl olimpicului bătut de mamă, supărat pe autorități. Ce vrea să facă!

Tatăl copilului de 13 ani, agresat de mamă, în Târgu Jiu, susţine că va acţiona DGASPC Gorj în instanţă, pentru că ar fi fost decăzut din drepturile părinteşti în mod ilegal, din cauză că soţia este cercetată pentru violenţă în familie, a declarat bărbatul pentru MEDIAFAX.

„Dacă cineva are un soţ care pleacă cu vaporul doi ani înseamnă că el s-a despărţit în fapt de familie? Şi când se întoarce acasă, nu mai găseşte copilul acasă pentru că i l-a luat statul? Sunt absolut convins că cineva va trebui să dea nişte explicaţii. Au făcut acte cei de la DGASPC cum că eu aş fi despărţit în fapt de soţie, dar dacă tot au semnat şi s-au dus în instanţă cu această declaraţie pe care au semnat-o şi domnul director şi jurista, bănuiesc că vor avea şi probele prin care vor demonstra acest lucru, pentru că dacă nu vor avea probele avem cu toţii o problemă. Voi merge în instanţă. Eu sunt inginer. Mă trezesc că merg acasă şi nu mai am copil. În 24 de ore s-au făcut toate anchetele posibile, s-a trimis în instanţă şi s-a dat şi hotărârea, fără ca unul dintre părinţi să fie înştiinţat, pentru că se ştia că e divorţat. În aceasta a constat ancheta socială, prin faptul că un părinte nu există. Surpriză! Certificatul de căsătorie spune că există şi mai mult, nu există despărţire în fapt. Cineva va trebui să facă dovada”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Adrian, tatăl minorului de 13 ani.

Articolul întreg AICI

Copilul de 13 ani a fost bătut crunt de mama lui. Instanța a decis să suspende drepturile părintești și să ajungă într-un centru de plasament. Când autoritățile au mers să ia copilul de acasă, acesta a refuzat să meargă. 

Vizualizări: 3,955

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: