Taximetrist din Timișoara, atacat cu cuțitul de un motrean

Un tânăr de 22 de ani din Gorj, Alexandru Gabriel Vîlsan, este cercetat de polițiști, după ce a atacat cu cuțitul un taximetrist din Timișoara. Scopul a fost jaful, evenimentul având loc sâmbătă noaptea. Tânărul s-a urcat în taxi și i-a pus cuțitul la gât șoferului. Acesta s-a luptat să scape și s-a ales cu tăieturi pe gât și pe spate, care nu îi pun în pericol viața. Agresorul a luat tableta, telefonul și banii din încasări și a fugit. Taximetristul a reușit să ajungă într-o stație, iar colegii lui de la firma Tudo l-au prins pe agresor, prin localizarea tabletei furate.

Tânărul din Motru a fost incoerent în timpul audierilor, susțin surse locale, semn că probabil a consumat substanțe interzise.  Acesta le-ar fi spus anchetatorilor că a vrut să vadă cum este să omori un om. El a avut tot timpul zâmbetul pe buze.

Taximetristul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Tânărul de 22 de ani din Gorj ar putea fi acuzat de tentativă de omor. (A.A.)

Vizualizări: 4,549

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: