Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Taximetriștii vor sens dublu pe o stradă din Târgu Jiu

Mai mulți taximetriști din Târgu Jiu au mers luni la primarul Marcel Romanescu, pentru a discuta unele dintre problemele cu care se confruntă. Circa 15 taximetriști au participat la întâlnire.

Printre altele, aceștia vor ca strada A.I. Cuza să nu mai fie cu sens unic, ci să se circule pe ambele sensuri.

Primăria va analiza solicitarea taximetriștilor. Întâlnirile ar putea deveni periodice dacă aceștia s-ar organiza într-un sindicat, pentru a-și trimite doar reprezentanții la discuții. 

La Târgu Jiu au fost emise mai multe licențe de taxi față de normativul în vigoare, astfel că pentru moment nu se dau licențe noi. “Orice autorizație care-și pierde valabilitatea se retrage, nu se mai acordă alta. Nu se mai pot depune cereri de autorizații pentru activitatea de taximetrie. Mai sunt 4 pentru cele dedicate persoanelor cu handicap”, a explicat Marcel Romanescu.

Vizualizări: 2,193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: