Mobilizare pentru salvarea unei mămici din Rovinari

Gorjenii s-au mobilizat să strângă fonduri pentru o tânără mămică din Rovinari, diagnosticată cu cancer. Georgiana are doar 34 de ani și un băiețel de 11 ani. O clinică din Turcia i-a oferit o speranță. Operația costă însă 24.000 de dolari, sumă pe care familia nu o poate strânge.

Pe facebook a fost creat un grup de sprijin, Împreună pentru Georgiana. Mai multe persoane au mers duminică în Târgul Auto pentru a vinde produse, banii încasați urmând să ajungă la mămica din Rovinari. O persoană a anunțat că vinde mărțișoare, de asemenea banii încasați fiind pentru Georgiana.

O mămică a anunțat și ea că vinde un cărucior, iar o altă persoană confecționează obiecte de decor. Cei care cumpără produsele fac o faptă bună, pentru că banii vor ajunge la tânăra mămică.

Asociația Uniunea Femeilor din Gorj i-a întins o mână de ajutor și face o campanie umanitară pentru sprijinul tinerei mame. Cei care pot să doneze o pot face în contul Asociației Uniunea Femeilor din Gorj RO91 RNCB 0779 1597 8120 0001 Banca Comercială Română S.A. Cod SWIFT RNCBROBU cu mențiunea: Georgiana. (A.A.)

Vizualizări: 5,829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: