Ivăniși, furios după ce a fost reclamat la Biroul Electoral: “Cât sunteți unii de ticăloși”

Candidatul Partidului Ecologist Român Gorj la Camera Deputaților, Nicolae Ivăniși, a reacționat după reclamația depusă împotriva lui la Biroul Electoral Central, doar pentru că a sărit în ajutorul unei femei din Târgu Jiu, care stătea de șapte zile carantinată la domiciliu, deși apartamentul era debranșat de la apă, energie electrică și gaze naturale. Plângerea trimisă pe mail de un gorjean a fost redirecționată la BEJ Gorj, care a respins-o ca neîntemeiată.

Ivăniși a comentat subiectul luni seara la Sabotorii Gorjului TV, televiziunea online pe care o deține. “M-am trezit cu o sesizare făcută la Biroul Electoral Județean, cum că, în campanie electorală, eu, Ivan, candidat fiind la PER la Camera Deputaților, am putut să fac niște gesturi care încalcă legea. O aberație”, a spus Nicolae Ivăniși, prezicând că în live-ul făcut de la ușa femeii nu a pronunțat nici măcar o dată că este candidat.

Femeia de 51 de ani locuiește pe strada Minerilor din Târgu Jiu și a fost carantinată la domiciliu după ce mama ei s-a îmbolnăvit de Covid-19. Vecinii au apelat la Ivăniși, pentru că nicio autoritate nu avea grija femeii. Acesta s-a lămurit abia după ce a mers la femeie la ușă că aceasta nu are niciun fel de utilități, așa că a sunat la 112 și astfel a aflat că respectiva nu este în evidența DSP Gorj. Cei de la Dolj au dispus carantinarea, dar au uitat să anunțe la Gorj.

În final, femeia a fost mutată într-un centru de carantină, vecinii s-au mobilizat să îi curețe apartamentul debranșat de doi ani de la apă, iar tinerii din echipa lui Ivăniși au strâns bani pentru a plăti o parte din facturi. Pentru toate acestea, cineva s-a găsit să îl reclame la Biroul Electoral, considerând probabil că a fost vorba de mită electorală.

Ivăniși a povestit însă și episodul următor, în ideea că mai vrea cineva să îl reclame. “Nimic nu mă deranjează mai mult decât astfel de lucruri. Când am o acțiune bine intenționată și cineva încearcă să împroaște cu noroi. Cineva pus probabil de unii și de alții, pentru că atât au știut să facă în campania asta, să scoată fake-uri, să mintă, să manipuleze și să fie așa cum au fost patru ani, niște zerouri”, a spus Ivăniși la Sabotorii TV.

Candidatul PER Gorj la Camera Deputaților a spus că, din păcate, mama femeii a murit și, pentru că nu avea cine se ocupa de înmormântare, a trebuit din nou să ia legătura cu DSP Gorj și cu primăria, pentru a rezolva problema. “Tragedia a făcut să moară maică-sa la Cărbunești, ca să vedeți cum se leagă toate lanț. Nici nu am spus nimic și nu spuneam nici în seara asta, dacă nu aveau reacția aia, atât de ticăloasă, să îmi facă plângere că am făcut ce? Am făcut acum ce am făcut trei ani și jumătate”, a spus Ivăniși, precizând că a sunat la REM Funerare care s-a ocupat de tot ce trebuie pentru înmormântare, făcă niciun ban.

Ivăniși a explicat că de trei ani s-a tot implicat în astfel de probleme, fără să aibă atunci în minte o carieră politică. A vorbit despre cazul Sorina, fetița din Baia de Aramă, pentru care a făcut zeci de drumuri în țară, în încercarea de a împiedica o adopție cu acte false. A vorbit despre cum s-a implicat atunci când țevile Aparegio crăpau pentru că se băga apă cu presiune mare, să aibă unii ce repara, despre cum a militat pentru ca parcarea Rodna să ajungă înapoi la primărie. Ivăniși a povestit și de momentele în care a fost între minerii de la Jilț Sud și Roșiuța, despre cum a militat pentru reluarea lucrărilor hidroenergetice pe Jiu. “Trebuie presiune maximă pe ei”, a mai spus Ivăniși, explicând că și acum s-au aflat câteva adevăruri din planul de restructurare a CE Oltenia tot prin faptul că el și alții au pus presiune.

Nicolae Ivăniși a povestit despre cazul bătrânului care a căzut de pe bicicletă și a fost pus să-și plătească spitalizarea, deși era asigurat, doar pentru că o lege era strâmbă. A fost nevoie de ani de demersuri pentru ca legea să fie declarată neconstituțională. “Cât sunteți unii de ticăloși, mă provocați să vă dau cu ele în cap”, a concluzionat Nicolae Ivăniși. Acesta s-a implicat și în aducea unor TIR-uri de ajutoare la spitalele din Târgu Jiu, Rovinari și Târgu Cărbunești. “Nu am nici măcar o poză lângă TIR”, a spus acesta ironic, relatând alte zeci de acțiuni pe care le-a inițiat în trei ani.

Galerie foto



Vizualizări: 3,256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: