La mulți ani, Românie, golită de români!

Furie și dezamăgire! Asta s-a simțit în mesajele postate de români în primele minute după ce președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Ziua Națională a României.

"La mulți ani, Românie, golită de români!", "La mulți ani, România, mulțumesc Italiei pentru că îmi oferă posibilitatea de a-mi crește cei doi copii într-o țară civilizată!", "La mulți ani, România, mulțumesc Austriei pentru că am un loc de muncă", "La mulți ani, România, vreau o țară în care să nu mai defrișăm pădurile", au fost primele mesaje, fiind peste 2.500 postate în 10-15 minute.

Surprinzător, mesajul lui Iohannis a fost respostat, comentariile s-au pierdut, dar chiar și apoi, din primele 225 de comentarii, 30 erau șterse.

Este totuși ceva nou pentru Administrația Prezidențială să șteargă mesaje critice, dar decente. Sunt însă alegeri peste câteva zile, iar modul în care Iohannis s-a purtat în această campanie electorală, ca agent electoral al PNL, i-a înfuriat pe mulți, în special pe susținătorii lui useriști. De altfel, și la postarea președintelui de Sf. Andrei, din cele 1.800 de comentarii, circa 800 sunt șterse, dar și din cele rămase sunt multe negative.

Galerie foto



Vizualizări: 1,182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: