Cârciumaru, supărat pe PSD că nu i-a propus un loc de muncă

Florin Cârciumaru a tăcut câteva săptămâni, după ce PSD nu l-a pus pe listă pentru un nou mandat de senator de Gorj. Odată plecat la Pro România, fostul primar al municipiului Târgu Jiu a spus ce supărări are pe PSD, partid pe care l-a condus atâția ani.

Cârciumaru a spus că ar fi trecut peste supărarea că nu a fost pus pe liste, deși nu se aștepta, pentru că i s-a propus locul 1, dar nu a înțeles de ce nimeni din partid nu l-a mai sunat. Doar președintele PSD Gorj, Mihai Weber, l-a sunat de câteva ori.

Cârciumaru a spus că, după terminarea mandatului, mai are nevoie câteva luni de un loc de muncă, pentru a putea ieși la pensie, așteptând o ofertă de la președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, care nu a venit. “M-a deranjat hotărârea pe care a luat-o actuala conducere a organizației PSD Gorj, pentru că de la început mi s-a promis că voi fi la Senat pe primul loc”, a spus Cârciumaru la Radio Infinit. “Dacă știam că nu voi mai fi pe primul loc, poate găseam alte variante de a discuta în cadrul organizației, poate luam hotărârea de a candida pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu”, a mai spus Cârciumaru, menționând că a fost întrebat de Weber și Popescu dacă vrea să candideze la primărie, dar a refuzat, fiind sigur pe un nou mandat de senator.

Cert este că Florin Cârciumaru a fost folosit de PSD în campania de la locale, după care nu a fost pus pe liste la parlamentare. “Puteam să mai fiu util Partidului Social Democrat dacă după cele întâmplate mă mai băga cineva în seamă. După ce s-au definitivat listele pentru parlament, nu m-a mai căutat nimeni. În afară de câte un telefon, de două sau de trei ori, dat de domnul Weber, în rest nu m-a sunat absolut nimeni. Mă așteptam ca domnul președinte al Consiliului Județean, știind situația mea, că efectiv imediat după ce îmi încetează mandatul, trebuie să am o continuitate și trebuie să lucrez undeva, nu eram oricine și nu trebuia să îi fie indiferentă situația mea... Am făcut echipă foarte bună, puteau să mă întrebe ce fac de la 1 ianuarie, pentru că din luna aprilie - mai am dreptul să ies la pensie. Asta a fost dezamăgirea mea cea mai mare, mult mai mare decât hotărârea de a nu mai fi pe listă”, a mai spus Cârciumaru la postul de radio. Acesta s-a alăturat vineri echipei Pro România. (M.M.)

Vizualizări: 3,509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: