Telenovelă cu iz sexual la uşa lăutarului Nea Mărin al lu’ Dinescu

Om serios, la 70 de ani, nea Mărin Dădălău, un celebru acordeonist, a fost nevoit vineri dimineaţă să cheme pompierii pentru a-l scoate din casă, unde se blocase cu o femeie de moravuri uşoare. Care nici măcar nu era femeia lui, ci a unui „prieten” pe care îl cunoscuse cu o seară înainte, şi căruia i-a pus la dispoziţie o cameră „să se distreze”. Pe la 3 dimineaţa, şi-a trimis prietenul să ia o bere şi s-a încuiat cu femeia în apartament. „Nu i-am făcut nimic, doar am dormit lângă ea”, se apără nea Mărin în faţa amicului care i-a păzit uşa până dimineaţă, desigur lovind-o cu pumnii şi picioarele.

Marin Dădălău este un lăutar celebru, mai ales după ce a cântat în emisiunile lui Mircea Dinescu. De altfel, aşa se şi recomandă „Nea Mărin, acordeonistul lui Dinescu”. Cunoscutul lăutar a cântat joi seara la un chef al pensionarilor din poliţie. Paradoxal, vineri dimineaţa a ajuns din nou la poliţie, dar de data asta pentru a fi amendat.

Dădălău a chemat pompierii vineri dimineaţa, anunţând că este blocat în apartament. Dar nu era singur, ci cu femeie de 30 de ani. La uşă, amicul pe care l-a prostit să se ducă după bere, pentru a rămâne el singur cu femeia.

Nea Mărin a vrut să scape de spectatori

Văzând presa la uşă, nea Mărin a încercat să-şi apere onoarea şi a spus iniţial că prietenul a fost cel care i-a încuiat în casă. În cele din urmă s-a dovedit că s-a încuiat singur, dar nu a mai ştiut unde a pus cheia. „Eu am fost la o cântare şi când am venit, a venit hoţul ăsta la mine cu prietena lui, că îi este foame şi l-am rugat să-mi repare şi mie un pervaz, dar a fugit cu banii. Mi-a furat aproximativ 20 de milioane de lei. Apoi el a plecat şi a luat cheile. M-a închis în casă, cu prietena lui” a fost prima variantă a lăutarului.

În toiul nopţii, Nea Mărin şi-a trimis prietenul după o sticlă de bere şi a rămas singur cu tânăra, dar susţine că între ei nu s-a întâmplat nimic, pentru că a dormit toată noapte. „Eu l-am trimis după bere că doar nu era să-i las singuri în casa mea şi nu ştiu ce s-a întâmplat, că nu am mai găsit cheia. Eu sunt om serios. Am dormit toată noaptea şi azi de dimineaţă încercai să deschid uşa şi nu mai putui. Am încercat şi cu polidiscul, dar degeaba”, a explicat Marin Dădălău, care a chemat pompierii.

Prietenul lui Nea Mărin a păzit uşa

Varianta prietenului trimis după bere este cu totul alta. Omul explică faptul că femeia adusă de el este „o harţabală”, „o femeie universală”, pe care a adus-o atât pentru el, cât şi pentru bătrân, deoarece acesta din urmă „avea bani, avea euro”, cu care să o plătească. „M-ai întâi am f… eu, apoi el, dar a vrut să scape de spectatori şi m-a trimis după bere”, explică cel care i-a păzit uşa lui nea Mărin până s-a crăpat de ziuă.

Iată cum povesteşte acesta: „Să vă spun eu cum s-a întâmplat totul. Boşorogul ăsta m-a rugat să-i fac nişte reparaţii la un pervaz, că eu mă pricep la asta, că fac burlane. Eu am adus-o pe prietena mea cu mine, că aşa a zis el, să o iau că dă el de mâncat, de băut, mi-a arătat că are şi bani, lei, euro. Să vă spun drept am f... amândoi, iar el bagabontul m-a trimis să iau bere şi mi-a închis uşa să rămână singur cu ea, cu cocoşata asta. Eu m-am întors cu berea şi am găsit uşa închisă. Am rămas pe scări până azi de dimineaţă. Nu a mai putut deschide uşa şi a chemat pompierii”.

„Hoţul ăsta minte numai minciuni”

Primul lucru pe care l-a făcut Nea Mărin când s-a trezit a sunat la pompieri să-l scoată din casă, iar atunci a intrat şi prietenul său să-şi recupereze lucrurile care i-au rămas închise în apartament. Între cei doi a avut loc un schimb de replici. ”Hoţul ăsta mi-a luat banii şi acum venii să-şi recupereze tricoul şi încălţările, că a plecat cu papucii mei. Să plece şi să mă lase, că toată noaptea a dat cu picioarele în uşă. Minte numai minciuni”, au fost acuzele lui nea Mărin.

Pompierii au fost cei care l-au eliberat pe Marin Dădălău de prostituata aşteptată la uşă chiar de mama ei. „Am intervenit la spargerea unei uşi de acces într-un apartament, iar în casă am găsit două persoane, una de sex feminin şi una de sex masculin”, a declarat plutonierul Robert Popescu.

SANCŢIUNI

Toată aventura de o noapte s-a terminat la declaraţii la Sediul Poliţiei Municipale, unde au ajuns nea Mărin, prietenul său şi prostituata. După ce le-au povestit oamenilor legii ce au făcut toată noaptea, toţi trei s-au ales cu câte o amendă. Nea Mărin şi amicul său au primit câte 200 de lei fiecare, iar femeia de moravuri uşoare 500 de lei.

Vizualizări: 302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: