Violată de frate, după o ceartă pe moştenire

Trăieşte drama vieţii ei după ce a fost batjocorită de propriul frate. Vorbim de o femeie de 59 de ani din Tismana care a fost bătută şi violată de fratele ei cu trei ani mai tânăr. Femeia este în stare de şoc şi, cu ultimele puteri, le-a povestit poliţiştilor şi procurorilor prin ce a trecut. Femeia se gândeşte cu groază la ce va urma dacă fratele ei va fi lăsat liber. Suspectul nu recunoaşte nimic şi susţine că la mijloc este vorba de o răzbunare a surorii pentru că nu se înţeleg asupra moştenirii. Anchetatorii şi magistraţii i-au dat însă dreptate femeii, aşa că suspectul a fost arestat pentru 29 de zile.

Femeia în vârstă de 59 de ani ştia că fratele ei este periculos şi agresiv, dar nu s-a gândit niciodată că o va batjocorii în felul acesta. Gorjeanca s-a trezit cu fratele ei peste ea în casă. Bărbatul a început să o lovească, iar apoi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el împotriva voinţei ei. Victima trăieşte acum drama vieţii şi cu ultimele puteri le-a povestit poliţiştilor ce s-a întâmplat, iar ieri faţa procurorilor şi a trebuit să-şi amintească din nou coşmarul prin care a trecut.

Acum ea se teme pentru siguranţa ei. „Este groaznic ce s-a întâmplat, am făcut depresie. Sunt şocată. Nu îmi vine să cred. Niciodată nu s-a luat în felul ăsta de mine. Este un om periculos. Îl cunoaşte tot satul că fură, este agresiv şi creează numai probleme. Ne-am mai certat, m-a mai bătut, dar nu m-a batjocorit niciodată. A intrat peste mine în casă, m-a bătut şi apoi m-a violat. Nici nu vreau să mă gândesc ce se întâmplă dacă nu îl arestează. Este în stare să mă omoare. Nu mai pot. Tremură carnea pe mine de frică. Pentru mine nu mai există. Nu-l iert niciodată pentru ce a făcut. Să se ducă dracului!”.

Suspectul nu recunoaşte

Fratele victimei, în vârstă de 56 de ani, a fost reţinut de oamenii legii şi nu recunoaşte nimic. El susţine că la mijloc este o răzbunare din partea surorii, pentru că nu se înţeleg asupra moştenirii. „Nu este nimic adevărat. Este o înscenare. Eu nu i-am făcut nimic. M-a mai acuzat o dată pe nedrept pentru o crimă. Noi avem probleme cu o moştenire, că nu ne înţelegem şi suntem în instanţă. A făcut asta intenţionat. Nu am lovit-o şi nu am violat-o. Recunosc doar că ne-am certat”, a spus suspectul de viol.

Bărbatul a fost reţinut de oamenii legii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi incest. „Poliţiştii din Tismana au emis ordonanţă de reţinere pe numele unui bărbat de 56 ani, suspectat că prin violenţă şi-a constrâns sora să întreţină raporturi sexuale cu el. Suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de viol şi incest. Magistraţii au emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Vizualizări: 224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: