Termen limită pentru folosirea tichetelor de la Rabla

Dacă mai detineţi vouchere eliberate în cadrul Programului “Rabla” din 2010 ar trebui să vă grăbiţi să vă achiziţionaţi un autoturism nou, pentru că după 1 februarie tichetele nu mai sunt valabile. Programul va continua şi  anul acesta iar Ministerul Mediului a decis să se poată folosi tot 3 vouchere, renunţând la ideea iniţială de 5.

Anul trecut in Gorj au fost casate prin Programul „Rabla“ 4100 de autoturisme. La nivel naţional doar 50% din voucherele eliberate de către Ministerul Mediului celor ce şi-au casat rablele în 2010 au fost folosite pentru achiziţionarea de autoturisme noi. „La 31 ianuarie vocherele vor expira. La nivel de judeţ nu se poate face o analiză, nu ne putem da seama câţi dintre gorjenii care şi-au casat maşinile şi-au folosit vaucherele pentru cumpărarea unor autoturisme noi”, a precizat Cristina Merfu, purtătorul  de cuvânt al Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Gorj.

Cei care nu au reuşit anul trecut să-şi caseze autoturismele vechi, o pot face şi în acest an, la 1 februarie programul demarează din nou.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: