Teroare în Berlești. „Intră peste oameni cu ranga, ne bombardează cu pietre”

O comună întreagă este terorizată, de câteva luni, de un bărbat. Localnicii se plâng că omul îi atacă, îi amenință și îi jignește fără motiv. Oamenii spun că bărbatul intră noaptea peste localnici în casă și nimeni nu are ce să-i facă. El este cercetat penal pentru amenințare, dar încă în libertate. „A intrat cu securea peste mătușa mea, de 64 de ani, și i-a cerut să facă sex”, a spus un bărbat din comună.

De câteva luni, localnicii din comuna gorjeană Berlești se plâng că nu mai au liniște. Un bărbat intră peste ei în curte, le sparge geamurile de la case, îi atacă și îi amenință. “Mi-a dat cu bâta peste mâini. Dacă nu puneam mâna în cap, mă omora. Nu știu motivul. M-a înjurat, m-a făcut în toate felurile. E sub orice critică aici la noi. Mie îmi e frică să trec pe la el pe la poartă. Nu avem ce să mai facem cu acest om. Nu mai putem ieși din casă de frică. Ne e teamă că ne dă în cap și ne omoară”, a spus un localnic.  „Din 15 ianuarie, ne aduce tot felul de injurii, ne amenință. L-am iertat de două ori. Pe 29 a intrat peste mătușa mea, care are 64 de ani. I-a cerut să facă sex. A intrat peste el cu securea, i-a spart un geam. Cu cine se întâlnește, se ceartă”, a spus un alt localnic.

Speriați, unii localnici au sunat la 112 și au cerut ajutorul Poliției. „E nenorocire. De un an de zile, ne terorizează. E ceva de neînchipuit. Sparge porțile, băncile oamenilor de la porți, vine cu ranga peste oameni”, a spus un alt bărbat din localitate. „Eu am proces pe rol cu el. A mai venit de trei ori peste mine noaptea. Am sunat la 112. M-a înjurat, m-a jignit, mi-a bombardat casa și magazinul cu pietre și a fugit”, a povestit un alt localnic.

Bărbatul este cercetat penal, dar până acum nu a fost luată nicio măsură preventivă împotriva sa. La sfârșitul săptămânii trecute, el a fost amendat cu o mie de lei și i s-a deschis un dosar penal pentru amenințare.

Vizualizări: 2,241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: