Terorizată de fiul unei primărițe

Nora primăriței din Stoina, Ioana Bușe, a declarat că de mai mult timp este bătută și hărțuită de Gabriel Bușe, fiul primăriței. Sâmbătă a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a calma situația. IPJ Gorj a confirmat că s-a întocmit dosar penal pentru violență în familie. Primărița Ioana Bușe a declarat că nu a fost un conflict între cei doi, dar confirmă că nora a sunat la 112 și a primit și 1.000 de lei amendă.

Mihaela Preda se află în divorț cu fiul primăriței, dar spune că bărbatul continuă să o hărțuiască. Aceasta a declarat că Gabriel Bușe a schimbat yala la ușa și s-a instalat în casă. Femeia spune că locuința este a bunicilor ei, dar actele sunt pe numele amândurora. Mihaela Preda a declarat pentru TV Sud că au fost situații când Gabriel Bușe o bătea cu mătura, iar soacra acesteia, Ioana Bușe, nu intervenea pentru aplanarea conflictului. ”Nu mai pot să țin ascuns nimic. Nu mai suport bătăile, jignirile, să stau în frig, să fug. Acum dorm la o mătușă de frica lui, că vine noaptea și trebuie să fug. Acum două săptămâni m-a agresat din nou, am căzut în genunchi în fața lui. Când fata noastră merge în vizită la ei, Ioana Bușe îi spune că ea e mama ei și o învață să mă jignească”, a mai precizat nora primăriței Ioana Bușe, la TV Sud.

Contactată telefonic, primărița Ioana Bușe confirmă că băiatul ei a schimbat yala în casă deoarece aceasta ar fi fost înțelegerea: ca până la finalizarea divorțului și partajului cei doi să locuiască în aceeași casă. Primărița mai susține că băiatul ei nu a fost violent cu nora sa.

Vizualizări: 2,987

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: