”Terorizați” de colindători. Au chemat poliția Locală

Scandal de Crăciun în Piața Centrală din Târgu-Jiu, unde polițiștii locali au ajuns după ce au primit o sesizare cu privire la colindătorii din zonă.

Oamenii legii au fost chemați acolo de piețarii deranjați de o tânără care cânta colinde la microfon. Vocea tinerei a impresionat trecătorii care s-au oprit să o asculte, dar și să o salveze de o posibilă sancțiune din partea polițiștilor locali.

”Veniți să stați aici în locul nostru ore întregi cu muzica în cap. Dacă nu pleacă măcar să dea muzica mai încet”, susțineau unii piețari.

Intervenția oamenilor legii a nemulțumit trecătorii care s-au strânsă în jurul tinerei pentru a o asculta, dar și pentru a intrat în spiritul sărbătorilor. Zeci de oameni au sărit în ajutorul fetei, să o scape de o sancțiunea din partea oamenilor legii. 

”Poliția locală la Târgu-Jiu, rușine, rușine, rușine, s-au luat de un copil care cântă colinde. Fraților în ce țară trăim, nu îmi vine să cred, vezi Doamne că face gălăgie în piața. O doamnă ce vinde în piață i-a chemat că face gălăgie, rușine să-i fie”.

Polițiștii susțin că nu au sancționat pe nimeni, dar a fost nevoie să meargă la fața locului deoarece a fost sesizare.


"Cei care îşi desfăşoară activitatea în Piaţa Centrală spun că sunt terorizaţi, pentru că de dimineaţa până seara cântă boxa la intensitate mare. Oamenii au sunat la noi în dispecerat, iar noi ne-am deplasat acolo şi i-am adus la cunoştinţă fetiţei să dea mai încet la muzică pentru că sunt oameni care sunt deranjaţi, sunt în timpul serviciului, îşi defăşoară activitatea acolo. Nu a fost sancţionat niciun colindător care vine în Târgu Jiu să colinde. Li s-a spus să folosească muzica la intensitate mică, cu aparatura pe care o au. S-a făcut o adevărată tevatură pentru nimic, fetiţa nu a fost sancţionată. Noi trebuie să răspundem şi la solicitările cetăţenilor din zona respectivă”, a explicat Florin Băluță, directorul Poliției Locale Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,352

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: