Noi detalii despre omul fără adăpost mort de frig

Poliţiştii locali din Târgu Jiu continuă acţiunile de identificare a persoanelor fără adăpost, în scopul conducerii acestora către centrele de asistenţă socială. Temperaturile scăzute le pun în pericol viaţa.

 

„Astfel, începând cu luna noiembrie 2022, până în prezent, pe raza municipiului Târgu Jiu au fost depistate 7 persoane fără adăpost care și-au improvizat diferite locuri de dormit în staţii de autobuz, clădiri dezafectate sau intrări în scări de bloc. Din păcate, toate cele 7 persoane au refuzat să meargă la Centrul Social de Urgență pentru Persoanele Fără Adăpost Casa Iris”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Locale Târgu Jiu.

În ceea ce priveşte persoana găsită decedată pe data de 21 decembrie, în Piaţa Centrală, poliţiştii locali transmit că aceasta a fost depistată în 11, 12, 18, 19, respectiv 20 decembrie, însă aceasta a refuzat să fie cazată la Casa Iris.

„Acţiunile pentru identificarea persoanelor fără adăpost vor continua pe tot parcursul sezonului rece și sperăm ca măcar o parte dintre acestea să accepte internarea, pe timp, de noapte, în centrul special amenajat”, au adăugat reprezentanţii Poliţiei Locale.

Galerie foto






Vizualizări: 1,231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: