Se fură folia de pe indicatoarele rutiere și butonii luminoși de pe parapete

O serie de furturi se înregistrează pe drumurile naționale din județul Gorj, care pun în pericol siguranța traficului rutier. Se fură foliile de pe bornele kilometrice și chiar de pe unele indicatoare rutiere, precum și anumiți butoni luminoși, care sunt montați pe parapete. 

„Am pus diferite tipuri de indicatoare rutiere cu leduri alimentate solar. Pe toată zona cu parapet s-au montat butoni luminoși alimentați solar. La Bengești și la Bumbești se pot observa și impresia este că te afli pe o pistă de avion. Securitatea este foarte crescută pe aceste sisteme. Din păcate, multe s-au și furat. S-au furat sistemele de alimentare, iar multe s-au distrus din diferite cauze. 

Primul care a dispărut a fost la Piștești. 

Am schimbat bornele kilometrice, pentru că cele vechi erau vopsite și trebuia ca în fiecare an să fie revopsite. Am înlocuit acele borne din beton cu unele din plastic pe care s-a lipit folie reflectorizantă. Cele vechi nu erau vizibile noaptea. Din păcate, unora le-a făcut cu ochiul această folie reflectorizantă și a început să o jupoaie de pe indicatoare se dezlipește și se sustrage folia galbenă de pe chenarul de la «curbele periculoase“, a spus Cristi Tudor, reprezentantul Direcției Regionale de Drumuri Craiova în carul unei emisiuni de la 1 Plus TV. 

Vizualizări: 1,989

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: