Trei nume grele pot fi pe lista lui Rotaru dacă îl dă afară pe Balint

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu, 0-1, în fața Rapidului, iar scaunul lui Laszlo Balint se clatină susţine ProSport care prezintă şi  lista scurtă a tehnicienilor din care poate alege Mihai Rotaru un înlocuitor pentru Balint, în cazul în care va decide să îl dea afară.

Conform unor surse ale ProSport actualul antrenor al oltenilor depinde de calificarea în grupele Conference League, iar fiecare pas greșit în acest sens poate fi „fatal”. Universitatea Craiova trece prin momente dificile după eșecul pe propriul teren în fața celor de la Rapid, 0-1, iar viitorul lui Laszlo Balint pe banca tehnică a oltenilor pare din ce în ce mai greu de prezis.

Antrenorul depinde de calificarea în grupele Conference League, dar și de anumite rezultate din Superliga, pentru că un eventual eșec în derby-ul orgoliilor cu formația lui Adrian Mititelu nu va putea fi prea ușor „digerat” de patronul Mihai Rotaru.

Conform sursei citate în culise se discută deja de opțiunile pe care acesta le-ar avea dacă va fi pus în situația în care să renunțe la colaborarea cu Balint. Astfel, primele 3 nume de pe lista lui Rotaru sunt Cosmin Contra, Paco Jemez și Leo Grozavu. Fostul selecționer al României a revenit printre favoriți, după ce contractul bănos în zona arabă s-a terminat.

Liber de contract, „Guriță” ar aduce disciplina și respectul pe care le apreciază atât de mult patronul oltenilor. Celelalte două variante vehiculate, Paco Jemez și Leo Grozavu sunt doi antrenori care se află de mai multă vreme pe „radarul” finanțatorului din Bănie.

Vizualizări: 37,314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: