Theo Evans, îmbrăcat de suporteri

Antrenorul Theo Evans a revenit la Târgu Jiu şi de ieri s-a alăturat echipei locale de baschet care a început antrenamentele cu secundul Laurenţiu Răuţ. Americanul a revenit din vacanţă cu planuri mari pentru Energia Rovinari şi cu gândul la calificarea în play-off. Obişnuit cu Internetul şi cu acest mod de a comunica cu fanii, Evans scrie mereu despre proiectele sale pe blogul personal. În ceea ce priveşte proiectele sale din noul an, Evans a scris despre o posibilă calificare a Energiei la play-off dar şi despre jucătorii care vor veni în retur la Energia. Antrenorul american le propune şi fanilor concursuri inedite la fiecare meci, aşteptând propuneri în acest sens pe adresa sa de mail.

Americanul Theo Evans este deja de ieri alături de jucătorii săi, cei care au ajuns deja la Târgu Jiu, alţii fiind aşteptaţi să se alăture lotului în următoarele zile. Referitor la noile achiziţii, Evans spune că Trim, Darby şi Căpuşan pot aduce Energiei un evident plus de valoare: “Noul an aduce un lucruri noi şi vechi pentru Energia. Louis Darby şi Kibwe Trim vor reveni, în 2010, pentru a ajuta Energia în lupta pentru un loc în play-off. Aderarea lui Trim şi a lui Darby la obiectivele Energiei este completată de aducerea unui jucător român de echipa naţională, Andrei Căpuşan, care a jucat pentru CS Otopeni pentru ultimele trei sezoane, semnând cu echipa gorjeană. Cu ei în echipă vom fi mai mari, mai rapizi, mai puternici şi mai atletici.” Tehnicianul crede că  obiectivul de calificare la play-off nu este uşor de îndeplinit însă e convins că jucătorii săi cred în obiectiv, doresc să se califice la play-off şi vor face tot posibilul pentru a readuce Energia pe locurile din partea superioară a clasamentului.

Concursuri pentru fani

Ca de obicei Evans laudă suporterii echipei gorjene de la care aşteaptă aceleaşi reacţii de susţinere a echipei ca şi în tur pentru a ajuta Energia să se apropie de îndeplinirea obiectivului. Mai mult,  Evans propune pe blogul său un program prin care aceştia urmează să fie atraşi mai aproape de echipă: “În primul weekend din ianuarie, după reunirea echipei, intenţionăm să organizăm o seară a recunoştinţei pe care vrem s-o arătam fanilor, o manifestare prin care fanii vor avea ocazia să ureze bun venit noilor jucători, de a face poze şi a obţine autografele favoriţilor, dar mai ales să interacţioneze direct cu ei”.

Obişnuit cu modul spectaculos în care fanii se manifestă în America, Evans vrea să-l cultive şi printre fanii de la Târgu Jiu ai echipei sale propunând diferite teme pentru suporteri la fiecare meci. Primul joc acasă va avea tema “Cel mai ciudat costum” suporterii fiind invitaţi să creeze costumaţii inedite pe care să le poarte la acest meci, iar cel mai interesant dintre ele va fi premiat la următorul meci disputat pe teren propriu. Evans spune că aşteaptă ajutorul fanilor nu numai în tribună ci şi în găsirea unor idei cât mai bune pentru alegerea celorlalte teme ce vor fi asociate meciurilor disputate în acest an la Târgu Jiu, propunerile suporterilor fiind aşteptate pe adresa de e-mail [email protected].

“Să facem din 2010 cel mai bun an al baschetului din Târgu Jiu!” a scris la final pe blogul său antrenorul american al Energiei care a reuşit în primul an cu Energia să creeze o emulaţie deosebită în jurul unui sport practic necunoscut publicului de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: