Cel mai încărcat weekend pentru echipele CSM Târgu Jiu

Echipele CSM  Târgu Jiu revin în competiţii la  final de săptămână  cu un program foarte încărcat, acesta fiind cel mai aglomerat week-end  de la  înfiinţarea clubului. Baschetbaliştii seniori  de vor deplasa la Galaţi dar echipa  de handbal senioare va juca duminică pe teren propriu, la Sala Sporturilor. În acelaşi timp sunt  programate meciuri şi turnee de juniori atât la baschet cât şi la handbal.       

Echipa de baschet masculin a  CSM Târgu Jiu  se va deplasa joi  spre Galaţi,  acolo unde jucătorii antrenaţi de Claudiu Alionescu vor disputa meciul din etapa a patra a  sezonului regulat, cu Pheonix Galaţi.

Sâmbătă au loc două turnee la juniori, unul la baschet, la care participă echipa de juniori  Under 14 ani, care realizată din colaborarea dintre  CSS şi CSM, echipă care se va deplasa la Sibiu, şi tot sâmbătă are loc un turneu de junioare la handbal, fetele de la Under 16 ani. Echipa de junioare de 16 ani aCSM Târgu Jiu va participa la un  turneu care are loc la  Târgovişte.

Junioarele III ale CSM vor avea  meci în deplasare sâmbătă, când este programat derbyul acestui sezon, un meci foarte  dificil cu Chimia  Râmnicu Vâlcea, formaţie care nu a pierdut nici un meci în acest sezon.

Mult  aşteptat de  suporteri este meciul senioarelor la  handbal, acesta fiind programat duminică, la Sala Sporturilor, cu Naţional Râmnicu Vâlcea, echipă care este  de fapt Naţionala de  Tineret a României

Juniorii şi junioarele IV  de  la clubul primăriei se vor deplasa duminică la un turneu care are loc la Băileşti.

Directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, a precizat că CSM are  un program foarte încărcat la final de  săptămână, acesta fiind cel mai aglomerat week-end pentru echipele clubului:  „E o săptămână foarte încărcată  pentru CSM Târgu Jiu şi sper să  ieşim cu fruntea sus şi din aceste meciuri şi să ne continuăm activitatea aşa cum am  reuşit şi până acum,  cu rezultate foarte bune”.

Dintre toate aceste jocuri, meciul handbalistelor de la CSM Târgu Jiu rămâne cap de  afiş, mai  ales că se va disputa la Sala Sporturilor, iar adversarul fetelor antrenate  de Liviu Andrieş  va fi unul de top.  

Vizualizări: 406

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: