Tică a dansat ore în şir la nunta sa

Mare petrecere mare a fost la sfârşitul săptămânii trecute la Filiaşi, acolo unde purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Gorj, inspectorul Daniel Tică, şi-a făcut nunta pentru că, de sâmbătă încoace, acesta nu mai este burlac, ci om la casa lui.

Jumătatea sa se numeşte Cristina şi este o tânără care lucrează în sistemul de învăţământ din Gorj. Nunta lor a avut loc însă la Filiaşi pentru că amândoi provin din acest oraş, fiind vecini de bloc. Relaţia lor a durat nu mai puţin de 11 ani până când s-au decis să meargă la ofiţerul stării civile şi să spună DA. "Ne cunoaştem de foarte mult timp, dar de abia acum a venit momentul să facem şi acest pas în viaţa noastră. Ne iubim foarte mult, ca dovadă şi că am stat 11 ani până să ajungem la această zi", a declarat ginerică.

La petrecere au participat, sâmbătă noaptea, câteva sute de persoane, în special rude şi prieteni ai mirilor, prezenţi fiind şi câţiva poliţişti gorjeni, colegi de serviciu cu ginerele. Marele absent a fost şeful Poliţiei Judeţene, comisarul şef Viorel Caragea, care ne-a mărturisit că regretă că nu a putut ajunge la nunta celui care se va ocupa şi pe mai departe de imaginea instituţiei pe care o conduce. "Regret sincer că nu am fost acolo, dar mi-a fost imposibil pentru că am avut şi treabă la Târgu Jiu şi au mai fost doi colegi tineri care s-au căsătorit în aceeaşi zi, aici, în judeţ, şi pe la care am reuşit să trec pentru câteva momente. Îi doresc însă casă de piatră", a menţionat Caragea.

Ce a pierdut şeful IPJ Gorj şi cei care nu au ajuns la nunta lui Tică a fost distracţia maximă de la petrecerea organizată de purtătorul de cuvânt. Tică a demonstrat că este un veritabil dansator, abordând pe parcursul întregii nopţi diferite stiluri, de la disco şi blues, până la muzică populară şi chiar ţigănească. La ultimul gen, ginerică a purtat pe cap o pălărie de ţigan, care l-a prins de minune, toţi invitaţii ridicându-se de la mese pentru a-l vedea pe mire cum îşi joacă mireasa pe ritmuri ţigăneşti. Tică a primit aplauze la scenă deschisă, talentul său putând să-i facă invidioşi şi pe dansatorii profesionişti, de menţionat fiind că nici mireasa nu a fost mai prejos. Cheful s-a încheiat ieri dimineaţă în zori, despre răsăritul soarelui neputând fi vorba pentru că a plouat cu găleata şi la Filiaşi. Tică spune că nu va pleca niciunde în luna de miere ci, cel mai probabil, va reveni la serviciu pentru că are mult de lucru şi, în plus, soţia sa va fi ocupată cu începerea anului şcolar.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: